На лівобережжі Херсонщини зник далекобійник з Криму. Його авто згоріло в лісосмузі поблизу Чаплинки

15 Листопада 2023, 14:00

Ігор Погребенко. Фото: російські ЗМІ

На окупованій території Херсонщини безслідно зник далекобійник з Сімферополя Ігор Погребенко. Він перевозив моторне масло та автомобільні деталі з Криму до Чаплинки. 9 листопада 2023 року зв’язок з чоловіком обірвався, а згодом його автівку було знайдено в одній з лісосмуг за маршрутом руху. Транспортний засіб було спалено, а місце перебування самого водія наразі невідомо.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Ми об’їхали місця, де він був. Так, його бачили на блокпостах військові: він їхав один у кабіні та рухався у бік Чаплинки. Люди в селищах його також впізнають. Він зник у коридорі між Новою Каховкою та Чаплинкою”, – розповів російським журналістам голова так званої “Асоціації вантажних перевізників та експедиторів Криму” Анатолій Цуркін.

За словами Цуркіна, йому вдалось знайти мікроавтобус зниклого в одній з лісосмуг. Авто вщент вигоріло, проте ознак зовнішніх пошкоджень корпусу від куль чи уламків артилерійських снарядів виявлено не було. Росіяни припускають, що Погребенка було пограбовано, а автівку потім підпалили навмисно, щоб приховати злочин. На це вказує те, що хтось зняв з мікроавтобуса автомобільні номери. Таким чином, зловмисники, ймовірно, намагались ускладнити опізнання транспортного засобу.

Наразі пошуки зниклого далекобільника продовжують колеги та російські силовики.