Жителям окупованої частини Херсонщини пропонують написати вітальну листівку Путіну

06 Жовтня 2023, 12:46

Херсонська колаборантка Томініна підписує листівку Путіну. Фото: російські пропагандистські ЗМІ.

У кращих традиціях тоталітарних держав, росіяни продовжують насаджувати культ свого диктатора на окупованих територіях Херсонської області. Так, херсонцям пропонують написати листівку привітання з днем народження Володимиру Путіну. Прийом громадян, які бажають привітати президента держави-агресора, відкрили у херсонському відділенні партії «Єдіная Россія».

Для створення картинки “всенародної любові” до Путіна росіяни змушують взяти участь у акції колективи місцевих навчальних закладів. Так, за їхніми словами, привітати диктатора виявили бажання студенти Генічеського медичного училища. Ініціатором цього дійства став так званий “сенатор” від Херсонщини, росіянин Ігорь Кастюкевич. У своєму інтерв’ю російським журналістам Кастюкевич назвав Путіна “найвеличнішим світовим лідером, що врятував Росію від занепаду та хаосу”.

Привітати Путіна, згідно з фото росіян, виявили бажання не більше десятка херсонців. Серед них – колаборантка Тетяна Томіліна. Студентів Медичного коледжу, ймовірно, для написання вітальної листівки пригнали просто із навчальних аудиторій. Про це свідчить те, що всі вони вдягнені були у білі халати.