Окупанти створили на Херсонщині “Театр юного глядача”. Його очолив співак-невдаха з Росії

19 Жовтня 2023, 16:48

Росіяни продовжують імітувати “відновлення” на підконтрольній їм території Херсонщини. Це стосується не лише економіки або соціальної сфери, а й культури. Так, 19 жовтня 2023 року вони заявили про створення “Театру юного глядача” на лівобережжі області. Очолив незаконну установу російський поп-співак Дмітрій Нєстєров, який, м’яко кажучи, не користується великою популярністю у себе на батьківщині.

Про призначення Нєстєрова повідомляють російські журналісти.

“Театр юного глядача не встигли евакуювати із Херсона. Тому керівнику доведеться створювати його практично з нуля. Вже до Нового року маленькі жителі Херсонщини матимуть змогу побачити першу виставу”, – йдеться у повідомленні.

Нєстєров не вперше відвідує Херсонську область, він вже проводив тут кілька разів концерти для місцевих колаборантів та пенсіонерів. В Росії співак помітної популярності не має.

На його YouTube-каналі близько 35 тисяч підписників, а відео здебільшого мають по кілька сотень переглядів. Тож, можливо, саме відсутність стабільних заробітків в РФ і змусила Нєстєрова на певний час переїхати на окуповану частину Херсонщини.