В окупованому Скадовську росіяни заманюють виборців на дільниці безкоштовною їжею

10 Вересня 2023, 13:38

На окупованих територіях Херсонщини закінчуються незаконні вибори до так званого “Парламенту Херсонської області”. Росіяни мотивують місцевих жителів йти на виборчі дільниці різноманітними способами, зокрема, концертами радянської тематики та безкоштовною їжею. Наприклад, в окупованому Скадовську місцеві колаборанти поставили поблизу дільниці польову кухню і безкоштовно годують виборців.

Людей менше, ніж першого дня, однак і сьогодні спостерігається активність. Дехто приходить на площу, щоб приєднатися до атмосфери свята та поласувати частуваннями”, – зазначають у своєму сюжеті журналісти проросійського видання “Таврія”.

Кухарські здібності окупантів вже оцінили так звані “міжнародні спостерігачі”. Одна з них – громадянка Індії Пурніма Ананд. Вона зазначила, що їй “дуже сподобались страви російської кухні, які роздавали поблизу дільниць”. Як бачимо, “російською кухнею” пані Ананд назвала гречану кашу.

Окрім каші, скадовчани можуть також поїсти поруч з дільницею безкоштовних кавунів. На цьому асортимент страв закінчується. Зазначимо, що росіяни прогнозують явку на незаконних виборах в Херсонській області на рівні 70-80%. Скільки кілограмів гречки їм доведеться для цього витратити – не повідомляється. Також не відомо, за яким принципом рахуватиметься явка, адже списків виборців росіяни так і не створили.