ЦНАПи Херсонщини отримали мобільні кейси з планшетами, сканерами та іншою технікою

07 Вересня 2023, 15:23

Фото: відкриті джерела.

Попри постійні обстріли, життя на Херсонщині триває, а також зростає потреба в якісних адміністративних послугах. Саме тому ЦНАПи у 15 громадах отримали портативні автоматизовані робочі місця «Мобільні адміністратори». Це дасть змогу громадянам швидко й зручно отримувати необхідні сервіси.

Про це повідомляє “Мінцифри”.

«Мобільний кейс» — це комплект сучасної портативної техніки, який містить планшет, камеру, сканер та інше технічне оснащення, що дає змогу у форматі віддаленого робочого місця повноцінно приймати документи для отримання адміністративних послуг. Завдяки цьому маломобільні верстви населення, а також жителі віддалених населених пунктів можуть отримувати якісні адмінпослуги просто на місцях, не відвідуючи ЦНАПи.

Загалом мобільні кейси отримали ЦНАПи в 10 громадах звільненої Херсонщини: Милівській, Бериславській, Борозенській, Високопільській Кочубеївській, Нововоронцовській, Новоолександрівській, Новорайській, Тягинській, Чорнобаївській.

Ще 5 кейсів передано представникам Горностаївської, Великолепетиської, Голопристанської, Новокаховської, Олешківської громад, які поки що залишаються тимчасово окупованими.

Мобільні кейси передали у рамках проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI-4) у співпраці з Агенцією США з міжнародного розвитку (USAID), ГО «СПІЛЬНО ХАБ» та БФ «За Херсонщину».

Раніше повідомлялось, що окупанти на ТОТ Херсонщини роздають продуктові набори на мобільних виборчих дільницях.