Щоб дізнатися, чи зможуть вони знову окупувати Херсон, росіяни звернулись до астролога

04 Вересня 2023, 10:17

Розуміючи, що перемогти Україну силою їм не вдасться, росіяни все частіше звертаються за допомогою до різноманітних екстрасенсів, астрологів і шаманів. Так, нещодавно російські ЗМІ взяли інтерв’ю у московського астролога Тетяни Борщ, основним питанням до якої було – чи повернеться Херсон під контроль збройних сил РФ.

Звичайно, росіянка спрогнозувала, що “нові регіони повністю повернуться до складу Росії у 2024 році”. Щодо Херсона, то, за словами цього поважного “експерта”, його разом з іншими містами також буде повторно окуповано: “Приєднання Херсона буде “менш болючим”, ніж Донбасу”. Ну і звісно, у війні перемогу здобудуть саме росіяни, а станеться це наприкінці 2025 року.

Проте херсонцям, навіть якщо вони вірять в астрологію, не варто хвилюватись. Ми знайшли попередні прогнози Тетяни Борщ, і більшість з них не справдились.

Так, на початку 2022 року астролог передбачала стрімке падіння курсу долара, що призведе до колапсу американської економіки. Це мало статись, оскільки “Юпітер возз’єднався з Нептуном у Рибах”, щоб це не означало. У цей же період мав померти президент Америки Джо Байден. Після цього життя у західних країнах мало б погіршитись, а Росія, у свою чергу, мала б вийти у світові лідери у всіх галузях. 

Щодо війни в Україні, то, за попередніми прогнозами Тетяни Борщ, вона мала закінчитись ще у травні 2022 року перемир’ям і повною перемогою Росії. Президент Володимир Зеленський мав втекти до іншої країни, а взимку 2023 року почати “відповідати за свої дії”. Сприяти цьому мали сонячне та місячне затемнення. Загалом щодо прогнозів Тетяни Борщ на 2022 рік  – з них справдився лише один, в якому вона вказала на поступове посилення західних санкцій проти Росії, однак щоб зрозуміти це, не треба бути астрологом.

Тож, як бачимо, довіряти росіянам, а тим паче російським астрологам – марна справа. Тетяна Борщ, окрім політичних прогнозів, ще видає календарі для городників. Можливо, їй слід зосередитись саме на цій діяльності?