Колаборант Володимир Сальдо нагородив російськими медалями… немовлят

05 Вересня 2023, 15:45

Фото: російські пропагандистські Telegram-канали.

Гауляйтер лівобережжя Херсонщини Володимир Сальдо нагородив трьох новонароджених. 4 вересня 2023 року він відвідав пологовий будинок в окупованому Генічеську та вручив матерям немовлят медалі “Народжений в Росії”. Ці нагороди, на думку Сальдо, сприятимуть подальшому щасливому життю малюків.

Про це повідомив сам Сальдо у своєму Телеграм-каналі.

“Медалі «Народженому в Росії» стануть для наших малюків трепетним нагадуванням про те, що вони народилися на землі Херсона за часів її повернення на історичну Батьківщину”, – зазначив Сальдо. Також, за інформацією гауляйтера Херсонщини, з початку 2023 року на окупованих територіях лівобережжя народилось 589 дітей. 

Цікаво, що Сальдо займається самоплагіатом, адже, перебуваючи на посаді мера Херсона, він також відвідував пологові будинки, щоправда, робив це у Новорічну ніч. Ну і, звичайно, абсолютно “випадково” показовий візит колаборанта збігся у часі з проведенням росіянами незаконних виборів у окупованих громадах Херсонщини. Тобто, Сальдо просто вирішив заробити на малюках зайвих голосів для своєї політичної сили.