Колаборант Ігорь Щепелін став депутатом одразу 10 незаконних “рад” на лівобережжі Херсонщині

12 Вересня 2023, 15:52

Ігорь Щепелін. Фото: відкриті джерела.

Херсонець Ігорь Щепелін став абсолютним рекордсменом за кількістю посад, які він виборов на незаконних виборах, що нещодавно фінішували на лівобережжі Херсонської області. У підсумку його було обрано одразу до 10 з 14 так званих “рад” колаборантів.

Чоловік став єдиним представником своєї політичної сили в незаконній “Херсонській обласній раді”. Проте, крім головного колаборантського зібрання, “Справедлівая Россія” висувала своїх кандидатів ще до так званих “Рад муніципальних округів”. Оскільки Щепелін був першим номером у всіх списках, він автоматично став депутатом ще 9 незаконних місцевих рад, зокрема у Великій Лепетисі, Генічеську, Голій Пристані, Каланчаку, Каховці, Нижніх Сірогозах, Новій Каховці, Новотроїцькому та Скадовську.

Ігор Щепелін народився в Росії, проте на момент початку повномасштабної війни проживав у Херсоні. “Депутат”-рекордсмен одразу ж пішов на співпрацю з окупантами і обійняв посаду заступника начальника “Отдела внешней и внутренней политики Херсонской  ВГА”. Як Щелепін встигатиме брати участь у засіданнях усіх цих “рад” – не зрозуміло.