“Евакуйована” з Херсона мати-одиначка змушена просити у росіян їжу через соцмережі

17 Вересня 2023, 13:27

Наталія Трудова та її син. Фото з російських соцмереж

“Щасливе життя” херсонців, які погодились виїхати разом з окупантами із міста, не завжди виглядає так, як про це розповідають російські ЗМІ. У соцмережах доволі часто зустрічаються публікації “біженців”, що скаржаться на своє тяжке буття і часом навіть просять в окупантів їжу.

Так, наприклад, херсонка Наталя Трудова опублікувала пост в російській соцмережі, в якому благає росіян про допомогу. “Нам зараз потрібна Ваша допомога у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни. Живемо на орендованій квартирі з сином. Будемо раді, якщо хтось відгукнеться”, – зазначає жінка. 

За її словами, з готеля у Краснодарському краї її родину виселили. Жінка змушена знімати квартиру і витрачає усі наявні кошти саме на оренду житла. Вона є матір’ю-одиначкою, тож облаштовуватись на новому місці їй ніхто не допомагає.

“Я приїхала зі своїм сином Богданом 2011 року народження з Херсона. Були евакуйовані спочатку до Краснодарського краю, далі ми самостійно переїхали до Москви. Вивезли нас із Херсона як вимушених переселенців до Краснодарського краю, там жили кілька місяців у пансіонаті, а перед початком сезону попросили всіх виїжджати“, – зазначає переселенка.

Як повідомлялось раніше, подружжю херсонських пенсіонерів “гостинні” росіяни продали аварійний дім під Воронежом. Будівля може завалитись у будь-який момент.