Жителі Новотроїцького проігнорували урочистості до “Дня російського прапора”

27 Серпня 2023, 14:35

В окупованому Новотроїцькому місцеві колаборанти влаштували святкування до так званого “Дня російського прапора”, ось тільки на нього з новотройчан майже ніхто не прийшов. Проросійські ЗМІ виклали в Мережу кадри з урочистостей, які свідчать, що головна площа селища під час “святкування” була пустою.

Призначена росіянами гауляйтерка Новотроїцької громади, колишня масажистка Євгенія Кузьменко, привітала усіх з цим, за її словами, “надважливим” святом. Ось тільки самі новотройчани, напевно, цих  ідей не поділяють, адже під час промови Кузьменко на площі знаходилось лише кілька осіб. Ми нарахували не більше десяти шанувальників російського прапора.

Далі оператор показує іншу частину площі перед Будинком культури – і вона абсолютно пуста, а ті місцеві, що потрапляють у кадр, проходять повз цього “свята”, навіть не зупиняючись.

Потім за програмою урочистостей перед пустою площею виступив місцевий танцювальний гурток.

Організувати пристойне святкування не вдалося і місцевим колаборантам з Будинку дитячо-юнацької творчості. Тут для дітей влаштували гру-квест “Три кольори моєї Росії”, до якої вдалось залучити аж двох учасників.

Тож, вочевидь, жителі окупованої Новотроїцької громади не вважають “День російського прапора” святом і ставляться до нього з абсолютною байдужістю. Для порівняння – фото тієї ж площі під час святкування Дня Незалежності України у 2021 році.