З 1 вересня окупанти відкривають так звані “кадетські класи” на ТОТ

17 Серпня 2023, 11:43

Ілюстрація: відкриті джерела.

Російські окупанти продовжують системну політику з мілітаризації тимчасово захоплених земель, зокрема, пропагандистська діяльність загарбників спрямована на дітей.

Про це повідомляє “Центр національного спротиву”.

На ТОТ Запорізької області окупанти анонсували відкриття “кадетських класів” у захоплених школах. Куруватимуть процесом мілітаризації українських підлітків бойовики з “Росгвардії”.

Також до процесу залучені російські гауляйтери та колаборанти з “міністерства освіти”, й інші посадовці окупаційної адміністрації.

У так званих “кадетських класах” планують вивчати дітей “патріотичному вихованню”, тобто російській формі нацизму з виправдовуванням злочинів РФ та перекладання відповідальності за розв’язані кремлем війни на інші країни.

Також дітей будуть навчати поводженню зі зброєю й іншим основам військової справи задля підготовки для подальшої мобілізації юнаків. Таким чином, ворог планує продовжити війну “чужими руками”, адже готує нову хвилю мобілізації на ТОТ.

Активне насадження місцевому населенню ТОТ мілітаристської пропаганди через залучення до різноманітних організацій покликане зменшити соціальну напругу в російському суспільстві. Ворог планує максимально залучати до війни саме місцеве населення ТОТ, до якого росіяни не мають емпатії.

Раніше повідомлялось, що окупанти планують відновити автобусне сполученні міх Кримом і Херсонщиною.