Генічеська колаборантка Олена Пісковська засвітилась у пропагандистському сюжеті “Двіженія пєрвих”

17 Серпня 2023, 14:08

Колаборантка Олена пісковська. Фото: скріншот з відео російських пропагандистських ЗМІ.

Колаборантка Олена Пісковська, яку росіяни призначили начальницею відділу роботи з молоддю Генічеської окупаційної адміністрації, з’явилась у пропагандистському відео сюжеті російського молодіжної мілітарної організації “Двіженіє пєрвих”.

Про це повідомляє Telegram-канал “Генічеськ UA”.

Пісковська Олена Георгіївна 22 червня 1978 року народження, проживає в місті Генічеськ, має двох дітей, родом із села Новоданилівка, Запорізької області, до окупації встигла попрацювати вихователем у дитячому садку “Івушка” та викладачем у професійно-технічному училищі №27.

Після окупації Генічеського району російськими військами різко перевзулась і пішла на співпрацю з російською окупаційною владою, активно бере участь у всіх російських заходах, а також у вересні 2022 року брала участь у псевдореферендумі. Отримала від окупантів “посаду” начальника відділу роботи з молоддю Генічеської адміністрації.

11 серпня 2023 року на російському молодіжному пропагандистському Telegram-каналі “Движение первых” вийшов сюжет з Оленою Пісковською про те, як 30 неповнолітніх під палючим сонцем прибирають брудний пляж Генічеська від сміття. А за три дні телеграм канал “Варта Генічеського району” виставив необроблену відеозйомку з Оленою Пісковською, де “начальниця” продемонструвала великі ораторські здібності і грамотність мови.

Раніше повідомлялось, що окупанти не відбудовуватимуть зруйновану російськими боєприпасами школу в селищі Рикове.