Росіяни на Арабатській Стрілці продовжують реєструвати свої незаконні підприємства

14 Серпня 2023, 14:50

Ілюстрація: відкриті джерела.

На окупованій Арабатській Стрілці російські бізнесмени продовжують реєструвати свої незаконні підприємства та заводи з виготовлення бетону.

Про це повідомляє Telegram-канал “Генічеськ UA”.

4 серпня 2023 року в російському держреєстрі було зареєстровано ТОВ “Завод “Промбетон”. Засновником та генеральним директором вказаний підприємець із Санкт-Петербурга Власов Михайло Валерійович.

З 2012 по 2018 рік він був засновником ТОВ “Научно-производственное объединение “Энерго-развитие”, яке було ліквідоване і чим Власов займався до нинішньої появи на окупованій території – невідомо.

Юридична адреса “Завода “Промбетон” знаходиться в селі село Генічеська Гірка, вулиця Азовська, 8-а. За цією адресою розташований приватний пансіонат “Азов“, власником якого є Астафуров Валентин Михайлович.

Валентин Астафуров є відомим підприємцем Генічеська та Арабатської Стрілки. Наразі нам невідомо, чи він добровільно віддав рашистам свій приватний пансіонат “Азов” чи російська окупаційна влада експропріювала його майно, як і в інших жителів Генічеського району, які виїхали на вільну територію України.

Раніше повідомлялось, що у районі Керченського моста пролунали вибухи: окупанти стверджують нібито про збиття двох ракет.