Хакери українського “Кібер Спротиву” отримали доступ до пошти росгвардійця, який катував жителів Херсона

03 Серпня 2023, 14:15

Григорій Зана. Фото: "Центр національного спротиву".

Українські хакери з “Кібер Спротиву”отримали доступ до особистих даних начальника штабу 50-ї окремої бригади оперативного призначення росгвардії полковника Григорія Зани, який катував мирних жителів Херсона під час окупації.

Про це повідомляє “Центр національного спротиву”.

Росгвардієць числиться у списках центру “Миротворець”. У період окупації Херсона Григорій Зана брав участь в розгоні мітингів, а також у катуванні місцевих жителів. Тепер Сили оборони мають можливість дослідити життя військового злочинця: від підписаних злочинних наказів до особового складу частини.

Так, з пошти росгвардійця стало відомо, що Григорій Зана: полюбляє красти гроші, через що його шантажують колеги; не платить аліменти своїм колишнім дружинам й відтак ті змушені стягувати кошти примусово через суд; має доньку, яка вчиться на поліцая; відвідує школу з особистого розвитку, де пише вірші про те, як в дитинстві його ніхто не любив (це пояснює багато чого); тримає на телефоні безліч особистих дискредитуючих фото своїх коханок.

Наведені приклади з переписки чи особисті “вірші” російського окупанта опубліковані “Центром національного спротиву” для того, щоб показати психотип людей, які приїжджають катувати українців, зазначають в організації.

Деякі особисті докумнети окупанта:

Документи на авто окупанта:

Вірш окупанта (написаний у якості домашнього завдання у школі особистого розвитку):

Наведені приклади з переписки чи особисті “вірші” російського окупанта опубліковані “Центром національного спротиву”, щоб показати психотип людей, які приїджають катувати українців, зазначають в організації.

Раніше повідомлялось, що СБУ повідомила про підозру псевдоочільнику окупаційного “уряду” на Херсонщині – громадянину РФ Сєргєю Єлісєєву.