До Скадовська окупанти завезли бюлетені для псевдовиборів і велику кількість агітаційних матеріалів

25 Серпня 2023, 14:13

Ілюстративне фото: відкриті джерела.

До тимчасово окупованого Скадовська Херсонської області 22 серпня загарбники завезли з рф велику кількість поліграфічної продукції пропагандистського змісту та бюлетені для псевдовиборів, що заплановані на 10 вересня 2023 року.

Російські окупанти активно проводять заходи з підготовки до цих псевдовиборів, а також формування виборчих комісій. А російські фсбшники на окупованих територіях перевіряють кандидатів до складу виборчих комісії.
Крім того, російські загарбники і представники так званих окупаційних адміністрацій поширюють інформацію серед місцевого населення про те, що нібито «на найвищому рівні між Україною, західними партнерами та рф досягнуто домовленостей про залишення тимчасово окупованих територій у Херсонській області під російською окупацією». Такою брехнею окупанти намагаються змусити українців на окупованих територіях прийти на так звані «вибори».
Також у тимчасово окупованих Новій Каховці, Великих Копанях, Скадовську та Голій Пристані на Херсонщині російські окупанти примушують місцевих українців отримувати російські паспорти напередодні проведення так званих «виборів». Тим, хто не отримає паспорти до 1 вересня, погрожують конфіскацією майна.