Сальдо заявив про обстріл залізничного мосту між Кримом та Херсонщиною

29 Липня 2023, 16:12

Колаборант Володимир Сальдо. Фото: відкриті джерела.

У ніч з 28 на 29 липня 2023 року у районі залізниці між Херсонською областю та Кримом пролунали вибухи. Колаборант Володимир Сальдо звинуватив Збройні сили України у ракетній атаці на даний об’єкт.

Про це повідомляє Telegram-канал “Генічеськ.UA”.

Вибухи пролунали близько 05:30 ранку, проте лише о 14:30 гауляйтер Сальдо все ж таки спромігся якось прокоментувати інцидент.

У своєму Telegram-каналі Сальдо написав, що приліт по залізничному мосту все ж таки був. Він стверджує, що на той час працівники залізниці вже відремонтували пошкодження, однак фото із соцмережсвідчать про протилежне – на об’єкті обірвані лінії електропередач, стався обвал полотна колії.

Сальдо наголошує на тому, що ЗСУ атакували “цивільний об’єкт”, але забуває сказати, що: по-перше, цивільних пасажирських потягів на цьому маршруті немає з минулого року; по-друге, цією єдиною залізничною гілкою із Криму російські окупанти переганяють на південний фронт техніку.

“Центр журналістських розслідувань” повідомляв, що ЗСУ вдарили по мостах на адмінкордоні між Херсонщиною та Кримом біля Чонгара.