“Нас ненавидить 70% населення Херсонщини”, – російські “волонтери” розповіли небажану для окупантів правду

14 Липня 2023, 13:47

Деякі росіяни, через півтора року після початку їх державою повномасштабної війни проти України, починають розуміти, що населення окупованих Херсонської та Запорізької областей їх ненавидить. Так, своїм особистим досвідом поділились російські “волонтери” Роман та Маргарита Кривцови, що активно допомагають збройним силам Російської Федерації у цих регіонах.

Відео з цим інтерв’ю з’явилось на кількох YouTube-каналах.

“Якщо ми берем Запорізьку та Херсонську область, то мені здається, що там відсотків 70 проти нашого “русского міра”. Навіть не половина, а 70%, або навіть більше! Ми розмовляємо з місцевими, вони нам кажуть, що залишаються українцями і ніякої Росії на своїх землях не хочуть”, – зазначив під час інтерв’ю Роман Кривцов.

За словами росіян, місцеві, наприклад, відмовляються заправляти їх автівку на російських номерах. “Вони нас на такому чисто західноукраїнському діалекті посилають заправлятись до Путіна”. Також курські “волонтери” визнали, що українці ведуть активну партизанську війну проти окупаційних сил і досить часто передають координати місць розташування російських військових артилерії ЗСУ.

“Місцеве населення у Запорізькій  та Херсонській областях треба боятися так само, як ЗСУ, – скаржаться росіяни. – Ночувати там – дуже небезпечно. Можна вранці не прокинутись”.

Відповідаючи на запитання інтерв’юєра про те, як росіянам та українцям знову стати братніми народами, Кривцови в один голос заявили: “Це неможливо!”.

Раніше повідомялось, що Фонд громади Херсона “Захист” у партнерстві з Херсонською ОВА придбали тягач Ford для рятувальників.