Проїзд до мікрорайону Острів у Херсоні знову відкритий – Мрочко

19 Червня 2023, 12:15

Фото: Поліція Херсонської області, Facebook.

Як повідомлялось раніше, задля ліквідації наслідків підриву росіянами Каховської ГЕС, Рада оборони Херсонщини ухвалила низку обмежень. Ці обмеження стосувались затоплених районів міста, у тому числі мікрорайону Острів, в’їзд до якого було заборонено, а також введено окрему комендантську годину. Відтепер, після проведення необхідних стабілізаційних заходів, проїзд до мікрорайону знову відкрито.

“На даний час проїзд до мікрорайону Острів доступний. Ви можете з легкістю переїхати блокпост і дістатись до своїх домівок. Але хочу вам повідомити, що райони Гідропарк та Нафтогавань у подальшому будуть закриті.
Прошу Вас не порушувати комендатську годину, у разі виявлення правопорушень, звертатись до правоохоронних органів та військової адміністрації.
Якщо Ви будете самостійно наводити лад у своїх дворах і своїх домівках, прошу сміття виносити та виставляти до проїжджої частини, щоб комунальні служби змогли їх прибрати”, – зазначив Роман Мрочко.
Нині на Острові працює понад 200 співробітників комунальних служб, а також понад 40 одиниць техніки, додав начальник Херсонської МВА.