На Херсонщину продовжують доправляти гуманітарну допомогу від інших регіонів України

16 Червня 2023, 13:33

Фото: Херсонська ОВА.

Херсонська область продовжує отримувати гуманітарну підтримку від інших регіонів країни. Черкаська, Рівненська, Одеська, Закарпатська області надали гуманітарні вантажі. Також бригада комунальників з Кіровоградської області прибула на Херсонщину для надання допомоги у ліквідації наслідків підтоплення через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Черкаська ОВА направила до Високопільської громади понад 20 тонн питної води, продукти, ліки та корм для тварин.
Рівненські територіальні громади разом з Рівненською ОВА зібрали та передали продукти довготривалого зберігання, питну воду, ліки та медичні засоби. Окрім цього, направили партію резинових чобіт, чобіт-заброд та вейдерсів.
Одеська ОВА спрямувала до Херсона ще понад 34 тис. літрів бутильованої води, продукти харчування, засоби гігієни; миючі засоби, медикаменти, постільну білизну, рушники, одяг та взуття. Також прибув і спеціальний інвентар для рятувальників.
Закарпатська область відправила понад 2 тонни питної води, сучасний потужний генератор, продукти харчування, матраци й засоби гігієни.
22 комунальника з Кіровоградщини прибули на Херсонщину. Всі вони пройшли навчання та забезпечені всім необхідним спорядженням для роботи.