З деяких районів Херсона сміття майже не вивозять, комунальники не отримують зарплату, – голова МВА

05 Березня 2023, 16:27

Ілюстрація: відкрите джерело з мережі.

Проблема із вивозом сміття в Херсоні залишається відкритою: з деяких районів міста сміття майже не вивизять, комунальники не отримують заробітню плату, світла на сміттєзвалищі нема.

Про це повідомив новий начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та запевнив, що проблему вирішуватимуть найближчимм часом.

“Добре що сміття у місті значно менше но проблема залишається відкритою. Ще не в повній мірі вивозять сміття з районів міста а в деяких і майже не вивозять. На самій звалці проблем також багато, навіть світла штатного не має! Хлопці зарплату не отримують довгий час”, – написав очільник МВА у Фейсбуці.
За його словами, у понеділок, 6 березня, це питання розглядатиметься в адміністрації.
Як повідомлялось, 2 березня Президент Володимир Зеленський звільнив Галину Лугову з посади начальника Херсонської міської військової адміністрації. Зеленський призначив на відповідну посаду ексзаступника військового прокурора Південного регіону України Романа Мрочко.
У січні влада Херсона повідомила про часткове відновлення роботи міського сміттєзвалища.
Раніше, за інформацією джерел херсонського видання МОСТ, директорка ТОВ “Херсонавтокомунсервіс” Альона Дубровська відмовлялась вивозити з міста сміття.