Російські комуністи відкрили своє «Херсонське обласне відділення» у вкраденій автошколі ТСОУ в Генічеську

29 Березня 2023, 23:49

Російські окупанти віджали в Генічеську будівлю автошколи Товариства сприяння обороні України (ТСОУ, колишній ДТСААФ) і зареєстрували в ньому «Херсонське обласне відділення КПРФ».

Про це повідомляє Центр журналістських розслідуваньз посиланням на телеграм-канал «Генічеськ ua».

Юридична адреса «Херсонського регіонального (обласного) відділення КПРФ)» в окупованій частині Херсонщини, вказана в держреєстрі Росії, – місто Генічеськ, вулиця Дружби Народів, б. 66. Тобто, за адресою генічеської автошколи ТСО України.

За даними рашистського реєстру, секретарем комітету КПРФ в окупованій Херсонщині з лютого 2023 року є Замалєтдінов Раміль Лінаровіч.

За відкритими даними відомо, що Раміль Замалєтдінов (дата народження 23 червня 1989 року) мешкав у місті Ульяновськ, а згодом перебрався до столиці, бо став помічником депутата Держдуми від КПРФ Алєксєя Курінного.

За інформацією місцевих джерел, Замалєтдінов наразі перебуває в окупованому Генічеську, де разом із колаборантом Олександром Пономарьовим організовує і проводить заходи із поширення забороненої в Україні комуністичної ідеології і символіки.

Після публікації в телеграм каналі «Херсон без русні» фото з комуністичного шабашу, жителі Генічеська опізнали ще одну колаборантку – Олену Якубець, 24 квітня 1958 року народження, любительку «руського миру» і справи Лєніна-Сталіна-Путіна.

Раміль Замалєтдінов та Олена Якубець на засіданні «Херсонського обласного відділення КПРФ» Фото: t.me/kherson_bez_rusni

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter