Прогнози підтвердились: Олешківську МВА очолила Тетяна Гасаненко

03 Січня 2023, 14:32

На фото: Тетяна Братченко, відкрите джерело з Мережі.

Президент України Володимир Зеленський постановив створити Олешківську міську військову адміністрацію Херсонської області. Відповідний Указ опублікований на сайті президента.

Начальницею адміністрації Зеленський своїм розпорядженням призначив першого заступника Олешківського міського голови Тетяну Гасаненко.

Як прогнозував чинний міський голова Євген Рищук, його кандидатура не була погоджена на посаду начальника військової адміністрації в цій громаді.

Раніше мер Олешок поділився з Медіа-центром IPC-Південь інформацією, що на посаду начальника МВА планують призначити його заступника.

“Призначення голів військових адміністрацій – це і бажання, і бачення голови обласної адмінстрації, він же подає кандидатури. Для себе особисто я не бачу ніяких проблем, ми разом всі будем працювати, це не буде нам заважати, я нікуди не піду”, – розповідав мер Олешок.

Як повідомлялось, раніше Президент України Володимир Зеленський призначив начальником військової адміністрації Новокаховської громади Валерія Брусенського, а не голову громаду Володимира Коваленка.

Херсонський політолог Дементій Білий звертав увагу на непрозорість діяльності деяких військових адміністрацій Херсонщини та відстуність діалогу з громадськістю.