Херсонські політики мають відкинути свої передвиборчі амбіції до Перемоги – представник КВУ

24 Грудня 2022, 20:50

Керівник Херсонського осередку Комітету виборців України Дементій Білий вважає, що деякі політичні сили відкрито почали передвиборчу кампанію на звільнених територіях області. Про це свідчить їхня риторика, заяви та кількість піару, що продукується стосовно деяких політиків. Ця ситуація може негативно вплинути на становище у регіоні, адже для Перемоги та відновлення області політичні сили різних спрямувань мають, навпаки, консолідувати свої зусилля.

“Нам треба сконцентрувати увагу на здобутті Перемоги над росією, а не на можливих виборах, що будуть після неї. Вибори обов’язково будуть, вони точно відбудуться, але нам зараз треба думати про сьогодення, забувши про чиїсь політичні амбіції. Нам не можна відволікатись на менш важливі речі”, – вважає Білий.

За словами представника КВУ, задля загального добробуту, зараз важлива злагоджена робота усіх структур громадянського суспільства і депутатів від Херсонщини усіх рівнів.

“Депутати мають показувати своїми діями, своєю активністю, що вони заслуговують своїх посад. Вони мають організовувати волонтерські центри, займатися гуманітарними питаннями, а не політиканством, як деякі з них роблять”, – зазначає Дементій Білий.

Конфлікти, що зараз виникають між представниками різних політичних сил, представник КВУ розцінює ніяк інакше, як підготовку до майбутніх можливих виборів.

“У мене немає ніяких сумнівів, що на Херсонщині виборча кампанія не припиняється взагалі, не дивлячись на війну. Політтехнологи певних партій і зараз роблять певні кроки, що є позитивними для політичного піару, але не для долі країни загалом. Цього не має бути… Зараз треба думати лише про перемогу”, – підсумував Білий.

Раніше повідомлялось, що жителю Чорнобаївки повідомлено про підозру в держзраді.