“Велика Олександрівка наша!”, – українські захисники визволяють села на Херсонщині від російської окупації (оновлено)

04 Жовтня 2022, 18:32

Фото: Генеральний штаб ЗСУ, Facebook.

Українські військові продовжують визволяти від російської окупації населені пункти Херсонщини. Протягом вівторка, 4 жовтня, надходять повідомлення про визволення декількох сіл області.
“Велика Олександрівка Херсонської області наша!”, – зазначили воїни 7-й окремого батальйону “АРЕЙ” Української Добровольчої Армії, що у складі Сил Територіальної Оборони ЗСУ, та опублікували відповідне відео.
У пресслужбі Міністерства оборони України також повідомили, що ЗСУ підняли український прапор у селі Давидів Брід на Херсонщині.
“Українська морська піхота впевнено просувається до Чорного моря”, – йдеться у повідомленні.
У Кочубеївській сільській громаді пишуть, що український прапор підняли у десяти населених пунктах: Старосілля, Велика Олександрівка, Мала Олександрівка, Давидів Брід, Блакитне, Новодмитрівка, Нововоскресенське, Новомиколаївка, Новопетрівка, Дудчани.

Згодом відео із деокупованої Малої Олександрівки розмістили військові Десантно-штурмових військ ЗСУ:
Нещодавно Президент Володимир Зеленський офіційно підтвердив звільнення на Херсонщині двох населених пунктів – Архангельського та Миролюбівки.
“Продовжився наступальний рух нашої армії, усіх наших захисників. Є нові звільнені населені пункти в кількох областях”, – розповів Президент.
Наприкінці серпня ЗСУ інформували, що українські військові прорвали першу лінію оборони російсько-окупаційних військ у Херсонській області.