ЗСУ підтвердили “прильоти” по переправам росіян у Дар’ївці та Херсоні

08 Вересня 2022, 18:20

У Збройних силах України підтвердили нанесення ударів по переправам росіян у Дар’ївці та Херсоні.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування “Південь” 8 вересня.

“Наші ракетно артилерійські підрозідли в процесі виконання вогневих завдань за ніч уразили пункт управління, район зосередження ворожого ракетно-артилерійського озброєння і дві понтонні мости в Дар’ївці та Херсоні”, – розповів спікер командування Владислав Назаров.

За інформацією військових, обстановка в операційній зоні південнобузького напряму складна, динамічна у розвитку, але контрольована. Підрозділи Сил оборони продовжують позиційні бої, покращуючи своє положення, не допускаючи просування ворога.

Як повідомлялось, Британська розвідка вказує, що знищення українськими захисниками понтонної переправи, яку окупанти облаштували у Дар’ївці, значно послабило можливості військ РФ стримувати наступ Збройних Сил України на Херсонщині через неможливість вчасно підтягувати резерви та поповнювати запаси техніки.

Поки що Херсонська область переважно окупована військовими РФ. Однак триває наступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.