У Каховському районі російські військові викрали пастора Християнської церкви

17 Вересня 2022, 17:10

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Окупаційні війська рф продовжують викрадати місцевих жителів на Херсонщині. Так, стало відомо про викрадення пастора Християнської церкви у Каховському районі.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області на своїй сторінці в соцмережі.”

У Каховському районі військові рф захопили в полон пастора Християнської церкви, забрали майно та автомобіль чоловіка”, – йдеться у повідомленні.
З Херсонщини продовжує надходити інформація про викрадення місцевих жителів російськими військовими та представниками силових структур рф. Так, російські військовослужбовці прийшли до квартири 61-річного чоловіка, вибили вхідні двері та силоміць забрали його з власного будинку у невідомому напрямку. Згодом окупанти повернулися та забрали комп’ютер, документи, особисті речі, а з подвір’я викрали автомобіль Фольксваген Тігуан.
У передмісті Херсона військові рф забрали в полон місцевого жителя, про це повідомила його наречена. Жінка розповіла, що під час спілкування із чоловіком телефоном слухавку взяв російський військовослужбовець, який повідомив, що у нареченого великі проблеми та він захоплений у полон.