Сили оборони півдня завдали удару по базі військових рф у Таврійську на Херсонщині

02 Вересня 2022, 11:54

Фото: Генеральний штаб ЗСУ, Facebook.

На південному напрямку противник продовжує зосереджувати зусилля на утриманні раніше зайнятих рубежів і позицій в Херсонській області, а також створення сприятливих умов для відновлення наступу. Силами оборони було нанесено удар по місцю дислокації ворога у Таврійську.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці в соцмережі.

“В населеному пункті Таврійськ Херсонської області, 30 серпня, за результатами вогневого ураження місця дислокації противника на фондах колишнього АТП, втрати ворога склали більше 20 одиниць озброєння та військової техніки, втрати живої сили – уточнюються”, – йдеться у повідомленні.
У відомстві також додають, що російські окупанти здійснювали обстріли позицій наших військ та цивільної інфраструктури з танків, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Степова Долина, Олександрівка, Посад-Покровське, Прибузьке, Новомиколаївка, Любомирівка, Новогригорівка, Киселівка, Первомайське, Кобзарці, Партизанське, Червона Долина, Широке, Березнегувате, Велике Артакове, Андріївка, Новоселівка, Шевченкове, Ольгине, Миролюбівка, Любимівка та Петрівка.
Ворог завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Лозове, Сухий Ставок, Велике Артакове, Хрещенівка, був зупинений Силами оборони під час ведення наступальних дій у напрямку населеного пункту Потьомкине.