ЗСУ підтвердили черговий удар по Антонівському мосту біля Херсона

25 Серпня 2022, 18:13

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

У Збройних силах України підтвердили нанесення чергового удару по Антонівському мосту біля Херсона, який окупанти планували відремонтувати й надалі використовувати у своїх військових цілях.

Про це йдеться у зведенні командування 25 серпня.

“Стан Антонівського мосту вчергове відкореговано, всупереч намірам окупантів. Зважаючи на нанесені ушкодження та безперервний вогневий контроль, окупаційні війська наразі не наважуються ані використовувати, ані ремонтувати міст”, – зазначили в командуванні.

Крім того, наші ракетно-артилерійських підрозділів знищили командні пункти тактичних груп артилерії ворога в Каховському та Бериславському районах.

“Підтверджено знищення 7 рашистів, самохідної артустановки, автотехніки та ще одного складу боєприпасів в Новій Каховці”, – розповіли в ОК “Південь”.

Як повідомлялось, у Херсонській владі закликали жителів тимчасово окупованої області триматися подалі від мостів.

Антонівський міст – стратегічний об’єкт, який дає змогу росіянам постачати зброю своєму угрупованню військ на правому березі Дніпра.

Поки що Херсонщина переважно окупована російськими військами, в декількох районах йдуть бойові дії. Триває контрнаступ Збройних сили України, українські захисники регулярно завдають ударів по логістистиці і позиціям ворога, знищують склади боєприпасів, окупанти втрачають захоплені території.