Українка виявила своїх дітей у вишиванках на білбордах у підтримку окупації Херсона

27 Серпня 2022, 13:26

Фото: Анна Пасічник, Instagram.

російські пропагандисти не спромоглись навіть знайти і використати власні фотоматеріали для своєї пропаганди на окупованих терторіях, тому просто вкрали фото українських дітей. Так, ВВС знайшла автора фотографії, що потрапила на білборди в окупованому Херсоні. Уродженка Київської області Ганна Пасічник опублікувала цей знімок із дітьми у вишиванках на підтримку української армії.

Про це повідомляє ВВС.

У травні Ганна Пасічник опублікувала в Instagram фотосесію зі своїм сином та його найкращою подругою – діти стояли на ріпаковому полі на Київщині у вишиванках.

“З Україною у серці”, – написала Ганна. – “Дякую ЗСУ! Слава Україні!”

Ганна Пасічник – професійний фотограф і заробляє продажем своїх робіт на фотостоках (фотобанках). Ту фотосесію Ганна також виклала на сайт для продажу фотографій. “Діти просять підтримки для України”, – зазначалося в описі фото англійською.

Це була не перша фотосесія із національною символікою, яку вона опублікувала після початку війни, але саме ці кадри з дітьми у вишиванках Ганна виявить на білбордах в окупованому Херсоні

“росія тут назавжди!”, “Херсон – навіки з росією”, “Херсон – російське місто”, – фотографії білбордів з такими гаслами за кілька тижнів опублікував проросійський паблік Херсон.ру. У зображеннях на білборді Ганна впізнала свої фотографії – за спини дітям прифотошопили російський прапор, а квіти ріпаку замінили на квіткове поле”, – йдеться у повідомленні видання.