У Херсоні російські окупанти “презентували” пропагандистський телеканал

19 Серпня 2022, 10:52

На фото: презентація пропагандистського телеканалу "Таврия" в Херсоні, російські пропагандистські джереела.

Окупаційні війська рф продовжують активну роботу над створенням нових пропагандистських джерел інформації на захоплених територіях. Так, стало відомо про презентацію окупантами нового телеканалу “Таврія” у Херсоні. Церемонію відкриття приурочили до приїзду Антона Алиханова – губернатора Калінінградської області рф, що «взяла шефство» над Херсонщиною.

Про це повідомляє низка пропагандистських джерел.

Звісно ж, на церемонії окупанти використовували пропагандистські наративи про «налагодження життя» у захопленому регіоні, зокрема, і в інформаційній сфері.

Загарбники проголосили «прорив інформаційної блокади Херсонської області» завдяки новому телеканалу. А калінінградський чиновник Сергій Єлісєєв, нині т. в. о. голови окупаційної адміністрації області уточнив, що окупанти мають свою програму, і телебаченню в ній відводиться дуже важлива та істотна роль.

У свою чергу, заступниця голови російської адміністрації Херсонщини побажала каналу звільнити херсонців з “інформаційного концлагеря”.

Детальніше про колаборантів, пропагандистів та генераторів фейків, яких росія організувала у телеканал «Таврия» на базі захопленого приміщення “Суспільного телебачення” у Херсоні, – дивіться за посиланням.

Як повідомлялось раніше, російські окупанти захопили станції херсонського провайдера “Норма-4”.