ЗСУ продовжують знищувати опорні пункти російських окупантів та ворожі склади боєприпасів на Херсонщині

18 Липня 2022, 09:53

Фото: Оперативне Командування "Південь", Facebook.

Обстановка в операційній зоні півдня стабільно напружена, але контрольована. Ворог продовжує облаштування оборонних рубежів. У веденні бойових дій обмежений через деморалізацію особового складу, проблеми з логістикою та влучну роботу наших ракетно-артилерійських підрозділів.

Про це повідомляє Оперативнре Командування “Південь” на своїй сторінці у Facebook.

“Двічі ворог намагався нанести авіаційний удар по звільненим територіям на півночі Херсонщини. Атакувавши наші позиції, негайно ретирувався під натиском вогневого ураження у відповідь.

Натомість наші штурмовики двічі нанесли вогневе ураження по опорному пункту, пункту постачання боєкомплекту та по скупченню живої сили, озброєння і техніки ворога в районі Благодатного та Давидова Броду.
Разом з тим, за підсумками доби і роботи всіх наших підрозділів, втрати окупантів складають: 36 рашистів, 2самохідних зенітних ракетно-гарматних комплекси «ПАНЦИР-С1», 3 машини зв’язку стратегічної та оперативної ланок управління, 1 радіолокаційну станцію “Підліт”, 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки.
Підтверджено знищення двох складів боєприпасів на окупованих територіях Миколаївщини“.
Раніше повідомлялось, що російські окупанти намагаються укріпити оборонні рубежі на Херсонщині. Загарбники активного наступу на південному напрямку не ведуть. Натомість вони облаштовують чергові рубежі оборони та намагаються укріпити їх за допомогою залізобетонних конструкцій.