На Херсонщині тимчасово призупинили роботу відділи ДРАЦС

06 Липня 2022, 13:45

На фото: Херсонський центральний РАЦС, Wikimapia.

Відділи державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції тимчасово призупинили свою роботу в Херсонській області.

Про це повідомляє Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції на своїй сторінці у Facebook.

“Повідомляємо, що з 01.07.2022 на території міста Херсона та Херсонської області відділи державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), тимчасово, не працюють, у роботі відділів встановлено простой, до припинення обставин, що його викликали.
З 01.07.2022 адміністративні послуги з державної реєстрації народження, смерті, шлюбу, розірвання шлюбу та зміну імені відділами державної реєстрації актів цивільного стану у місті Херсоні та Херсонської області, тимчасово, не надаються.
З питання отримання вищевказаних адміністративних послуг громадяни можуть звертатися до відділів державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) у Миколаївській та Одеській областях, а також до інших міжрегіональних управлінь юстиції Міністерства юстиції України”, – йдеться у повідомленні відомства.