Окупанти перекрили село на Херсонщині: нікого не випускають і не в пускають

29 Червня 2022, 13:07

Військові рф  перекрили весь рух цивільного транспорту до села Дудчани Херсонської області. Нікого не випускають і не в пускають, навіть в тил окупованої території з населених пунктів, які розташовані поближче до лінії фронту.

Про це повідомив депутат Нововоронцовської селищної ради Дмитро Бурлай.
Крім того, в берегових селах громади зникла електроенергія. За розповідями місцевих, це сталося після вибуху. Ймовірно пошкоджена електро опора в селі Трифонівка.
На території району йде вдале відпрацювання позицій ворожої техніки. Є підтвердження про влучання в склад боєприпасів, які рашисти розміщували на території одного з населених пунктів нашої громади.
Нововоронцовська громада постійно перебуває під обстрілом військових рф, попри те волонтери намагаються доставляти гуманітарну допомогу людям, які залишаються в селах.
Поки що більшість територій Херсонської області окуповані російськими військами. У регіоні сформовані окупаційні адміністрації, запущено мовлення російських телеканалів та радіостанцій. Однак в результаті вдалого контрнаступу захисників України на Херсонському напрямку окупанти втратили частину тимчасово захоплених територій. В різних районах Херсонщини тривають бойові дії, однак досі не було погоджено жодного “зеленого коридору” для евакуації населення.
Про життя на звільнених територіях Херсонської області дивіться за посиланням.