Триває евакуація жителів “гарячих точок” на Запоріжжі

31 Травня 2022, 23:29

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Жителі Оріхова Запорізької області переїжджають на безпечні території. Місцева влада проводить заходи з евакуації населення із районів, де відбуваються бойові дії.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

“За минулу ніч інтенсивність обстрілів досягла, напевно, свого апогею. Маємо великі руйнування будинків, інфраструктури. Тому прийняте рішення про максимальну евакуацію населення з небезпечного району. Сьогодні наші земляки прибули до Запоріжжя”, – розповів голова Пологівської районної військової адміністрації Артур Крупський.

Посадовець зазначив, що ворожі сили активізували обстріли прифронтових територій. Майже вся комунальна техніка громади пошкоджена, в зруйнованих будинках жити неможливо.

Як зазначили в обласні адміністрації, логістичні хаби у Запоріжжі готові приймати евакуйованих та забезпечувати їх всім необхідним, щоб потім організовувати їх перевезення вглиб країни, у більш безпечні місця.

Нагадаємо, на тимчасово зайнятих частинах області ворог намагається встановити свою “владу” та глушить звʼязок. Обласний центр Запорізької області не окупований.