Окупанти обстріляли Зеленодольську громаду: горів елеватор

27 Квітня 2022, 15:26

Фото: Медіаплатформа "Вгору".

В ніч проти 27 квітня російські окупанти обстріляли Зеленодольську громаду Дніпропетровщини.

Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Били з артилерії. Влучили по підприємству енергетичної інфраструктури. Витік мастила та сильна пожежа. Рятувальники кілька годин приборкували вогонь. Один працівник підприємства поранений. Зараз у лікарні. Під обстріл потрапили сам Зеленодольськ, села Мар’янське та Велика Костромка”, – зазначив він.
У свою чергу голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул зазначив, що ситуація в регіоні його відповідальності напружена, але контрольована. За його словами, вночі вороги проводили масований обстріл із різних артилерійських систем по лінії зіткнення. Були попадання у великий елеватор у Мар’янському.
Фото руйнацій опублікував також голова Зеленодольської громади Дмитро Невеселий. Він наголосив, що місцева влада продовжує допомогати ЗСУ укріплювати оборону громади.
Генеральний штаб Збройних сил України інформував, що основні зусилля російські військові зосереджують на напрямках Херсон — Миколаїв і Херсон — Кривий Ріг.
О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові.