Базу даних херсонських активістів росіянам злили правоохоронці – Колихаєв

05 Квітня 2022, 13:55

Ігор Колихаєв, мер Херсона, котрий продовжує управляти містом в умовах окупації, розповів, що росіяни “працюють” з місцевими активістами та військовими і мають на них всю інформацію.

Про це поідомляє “Українська правда”.

Мер Херсона в інтерв’ю виданню “Українська правда” розповів у деталях про ситуацію в місті. За словами Колихаєва, “доброзичливці” повністю злили базу даних на всіх активістів, які перебували у місті.

“У них виявилися особисті справи на кожного мого профільного заступника, інформація умовно від родоводу дружини до прізвиська коханого собачки.

Те саме стосується тероборони та херсонських учасників бойових дій, які були в Донецьку та Луганську, дані про те, де вони живуть і чим володіють”, – підкреслив мер Херсона.

Колихаєв зазначив, що російські окупанти зараз ходять до будинків активістів та військових і мародерять там.

“Так, мародерять у будинках. Наразі повністю тут знаходиться Росгвардія, ФСБ, які “обробляють” активістів, “працюють” за АТОшниками. Вони знають про всіх від початку до кінця.

І тому я не можу зрозуміти, як саме знищувалися бази даних при відході з міста СБУ та поліції. Тобто можна показово спалювати особисті справи, але залишити у своїй серверні диски. Розумієте, про що я говорю?”, – додав Колихаєв.