Херсонська Міськрада повідомила про евакуацію селища Антонівка

26 Лютого 2022, 13:54

Фото 24 канал

Мешканців селища Антонівка, що поблизу Херсона, евакуюють. Їхнім життям може загрожувати небезпека через бої з російськими окупаційними військами.

Про це повідомляють в Херсонській міській Раді. 

УВАГА!
“Мирних жителів Антонівки просять приготуватись. В найближчі години їх евакуюватимуть. Брати з собою лише найнеобхідніше – документи, теплі речі, мінімум їжі та засоби особистої гігієни. Слідкуйте за офіційним сайтом Міської ради – там будуть усі подробиці“, – йдеться в повідомленні
Нагадаємо, що поблизу Антонівського мосту, що є переправою через Дніпро, починаючи з 24 лютого ведуться запеклі бої. Російським окупаційним військам кілька разів вдалося загарбати Антоніській міст для переправи, але підрозділи ЗСУ повертали контроль над цим стратегічним об’єктом.
Так, голова ХОДА Геннадій Лагута повідомив увечорі 25 лютого, що міст перейшов у руки окупантів, проте вже за кілька годин підрозділам ЗСУ вдалося відновити контроль над Антонівкою.
Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook волонтер Римма Бараненко, бої за міст відновились.
За повідомленням очевидців, по житлових секторах Антонівки вчора “працювали” російські “Гради”. Як зазначає Римма Бараненко, тут зруйновано багато будівель, в тому числі і її власну оселю.