27,7 мільйона гривень військового збору сплатили херсонці впродовж січня поточного року

14 Лютого 2022, 14:55

Ілюстрація: ГУ ДПС.

За перший місяць 2022 року платники податків Херсонщини перерахували до державного бюджету 27,7 млн. гривень військового збору, – в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим.

Про це повідомляє Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на свлїй офіційній сторінці.

Приріст до минулорічних надходжень склав майже 4,4 мільйона гривень.

Позитивної динаміки надходжень цього збору досягнуто завдяки проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи з роботодавцями, потенційними та реальними найманими працівниками, рейдів робочих груп з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, а також обстеження місць провадження діяльності суб’єктів господарювання.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку сумлінним роботодавцям регіону, які дотримуються вимог трудового й податкового законодавства, збільшують розмір заробітної плати найманих працівників, вчасно й у повному обсязі сплачують до державного бюджету військовий збір.

Раніше повідомлялось, що депутат Херсонської міськради невчасно подав податкову декларацію через відсутність інтернету.