На Херсонщині активізувались податкові шахраї

26 Січня 2022, 17:18

В Іванівській громаді Херсонщини невідома жінка представляється податківцем та намагається виманити кошти в бізнесменів.

Про це сайту IPC-Генічеськ повідомили в пресслужбі Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

«Будьте уважні, ні в якому разі не піддавайтесь на провокації шахраїв! Не перераховуйте кошти шахраям! Невідома жінка представляється начальником Іванівської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, телефонує бізнесменам громади, та пропонує розв’язати проблеми, пов`язані з проведенням перевірок працівниками податкової служби або ж просить позичити певну суму коштів», – розповіли податківці.

В управлінні ДПС порадили громадянам повідомляти про подібні випадки правоохоронним органам.

При цьому стало відомо, що аферистка телефонує з номера 050-572-58-53 та під час спілкування зазначає, що слід перераховувати кошти у розмірі 15 тисяч гривень на банківську картку 5168 7451 1793 7505.

Як повідомлялось, минулого року на Херсонщині викрили схему шахраїв, які вимагали кошти за нібито сприяння з боку органів Державної податкової служби у вирішенні будь-яких питань.