За бюджетом Генічеської громади можна слідкувати онлайн

29 Листопада 2021, 16:52

За бюджетом Генічеської громади можна слідкувати онлайн. Новий інструмент для бюджетної аналітики на місцевому рівні підготували експерти U-LEAD та SKL International.

Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на ULEAD з Європою в Херсонській області.

На оновленому інформаційно-аналітичний дашборді «Бюджети територіальних громад України» представлені візуалізовані показники виконання бюджетів територіальних громад України за доходами, видатками та трансфертами.

Наразі представлена інформація за три квартали 2021 року. Дані щоквартально оновлюватимуться. Відтепер дашборд доступний як українською, так і англійською мовами.
 Дашборд підготовлений експертами Програми «U-LEAD з Європою» та SKL International на підставі даних Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби України, Державної статистичної служби України, даних вебпорталу openbudget.gov.ua.
Переглянути дані можна за посиланням.
Як повідомлялось, програма DOBRE допомогла шести територіальним громадам на Херсонщині запустити бюджетні симулятори – онлайнові інструменти, які представляють складні цифри про бюджетні ресурси у доступному для звичайних мешканців вигляді.