Внаслідок ДТП поблизу селища Козацьке загинуло двоє чоловіків

27 Вересня 2021, 11:07

Дорожньо-транспортна пригода сталася минулої ночі близько опівночі на автодорозі Р-47 «Херсон-Нова Каховка-Генічеськ» поблизу смт. Козацьке Каховського району. В результаті зіткнення трьох автомобілів двоє чоловіків загинули. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомляють в Нацполіції.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, на місці ДТП поліцейські встановили, що 41-річний водій автомобіля марки «Mercedes-Benz», рухаючись з м. Нова Каховка, перед поворотом на смт. Козацьке, здійснюючи маневр обгін автомобіля марки «ВАЗ-2107», не дотримався безпечного інтервалу, в наслідок чого задів указаний автомобіль в районі лівоіі передньої  двері в результаті не впорався з керування та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажним автомобілем марки «МАН», котрий рухався в зустрічному напрямі по своїй смузі руху. В результаті ДТП водій та пасажир автомобіля «Mercedes-Benz» від отриманих травм померли на місці події.

Подія кваліфікується за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Наразі встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.