На Херсонщині жінка та її 9-річна донька загинули внаслідок ДТП

06 Вересня 2021, 10:56

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 вересня, в Скадовському районі. В селі Нова Збур’ївка водій автомобіля «Рено Трафік» здійснив наїзд на двох місцевих мешканок – 35-річну жінку та її 9-річну доньку. Від отриманих травм потерпілі загинули на місці автопригоди. Нині слідчими обласного главку поліції розпочате досудове розслідування факту ДТП. Проводяться усі необхідні слідчі дії.

Про це повідомляють в Нацполіції.

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19:30 в с. Нова збур’ївка по вул. Центральній навпроти, так званого «грибного ринку». За словами 33-річного вантажного мікроавтобусу «Рено Трафік», жінка з дитиною раптово вибігли на проїжджу частину в невстановленому для переходу місці. Водій не встиг загальмувати, в результаті чого транспортний засіб вдарив пішоходів. Внаслідок ДТП 35-річна жінка та її 9-річна донька отримали тілесні ушкодження, не сумісні з життям. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі призначене проведення необхідних експертиз, у водія взяті аналізи щодо встановлення наявності в його організмі алкоголю або наркотичних засобів. Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей, тягне за собою відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.