На Арабатській Стрілці реконструювали трансформаторну підстанцію

30 Вересня 2021, 23:23

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

«Херсонобленерго» провело реконструкцію трансформаторної підстанції в селі Приозерне.

Реконструкцію провели в ході реалізації запланованих заходів Інвестпрограми на 2021 рік, – повідомляється на сайті компанії.

“Для забезпечення зростаючого попиту мешканців на електричну енергію в рамках виконання Інвестпрограми на 2021 рік «Херсонобленерго» проводить реконструкцію та модернізацію енергетичного обладнання на території Херсонської області. В с.Приозерне (в межах обслуговування Західного регіонального управління розподільних мереж) здійснено реконструкцію КТП- 975 (комплектна трансформаторна підстанція) з заміною шафи, яка обслуговує більше 170 споживачів електричної енергії”, – йдеться у повідомленні.

У «Херсонобленерго» завірили, що реконструкція трансформаторної підстанції дозволить забезпечити гарантоване та надійне постачання електроенергії споживачам, якісний облік споживання електроенергії, зниження витрат на експлуатацію обладнання та безпечні і комфортні умови праці для персоналу обслуговуючого обладнання.

фото з сайту ksoe.com.ua

За офіційною інформацією, 30 вересня на території Генічеської міської громади передбачається відключення електропостачання у зв’язку із проведенням АТ “Херсонобленерго” планових робіт з обслуговування еклектичних мереж.

Як повідомлялось, раніше керівництво Генічеської міської територіальної громади спільно із представниками АТ «Херсонобленерго» розробили план заходів щодо забезпечення надійного та безперервного електропостачання споживачів по Арабатській Стрілці.

Нагадаємо, про проблему із застарілими мережами Херсонобленерго та перебоями в електропостачанні в області йшлося у сюжеті “Херсонобленерго зриває курортний сезон”.