Автобусів для підвозу кримчан до пунктів вакцинації досі немає (відео)

10 Вересня 2021, 11:59

Автобусів, які б відвозили кримчан з КПВВ ” Чонгар” на адмінмежі з Кримом до пунктів вакцинації від COVID-19, досі немає.

Про це сайту IPC-Генічеськ повідомила головний спеціаліст управління з експлуатаціі КПВВ ” Чонгар” ДП “Реінтеграція та відновлення” Галина Коваль.

«Щодня згідно з графіку чекаю на приїзд цього автобуса, його не було. Я доповіла керівництву, що автобуса по факту немає», – розповіла Галина Коваль.

Інформація щодо курсування маршрутного транспорту з КПВВ «Каланчак» до пунктів вакцинації  поки відсутня.

Раніше Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України опублікувало детальну карту маршрутів пасажирського транспорту з КПВВ до місць вакцинації та тестування, аби громадяни з тимчасово окупованих територій могли комфортно та зручно дістатися локації для отримання відповідної послуги.

У повідомленні Міністерства зазначалось, що з КПВВ «Чонгар» до місця вакцинації та тестування у селі Чонгар та місті Генічеськ можна дістатися рейсовим маршрутним транспортним засобом №97, який відправляється щоденно о 12:20.

Як повідомлялось, представниця Уповноваженого з дотримання прав жителів АР Крим та м. Севастополя Ірина Верігіна, наголошувала на необхідності організації автобусного сполучення та цілодобового тестування на COVID-19 на адмінмежі з Кримом.

Жителі окупованих територій можуть отримати безкоштовне щеплення від коронавірусної хвороби на підконтрольній Україні території. При цьому вони можуть вакцинуватися у будь-якому центрі вакцинації у будь-якій області.