У Скадовську вакцинованим проти ковіду роздаватимуть квитки в дельфінарій

04 Серпня 2021, 13:11

У Скадовську створили ініціативну групу «Скадовськ без ковіду», яка поширює інформацію про кампанію вакцинації в районі, стежить за організацією та перебігом профілактичних заходів у населених пунктах об’єднаних територіальних громад та спонукає людей невідкладно відвідати пункти щеплень та центри вакцинації.

Про це повідомляє Скадовська райдержадміністрація.

Ініціативи  підтримують і скадовські підприємці. Зокрема, з метою заохочення широкої медичної профілактики керівництво популярного закладу  дозвілля «Скадовський  дельфінарій» прийняло рішення надати 20 сертифікатів для перегляду своєї вистави.

Спеціальні квитки отримають ті громадяни, що пройдуть щеплення у центрах вакцинації  у Скадовську та Голій Пристані. Їх буде вручено кожному 500-му вакцинованому, який, до того ж, зможе запросити до дельфінарію ще й одного супутника з числа рідних, близьких та друзів.

 

 

Як повідомлялось, останні декілька днів спостерігається зростання випадків захворювання на коронавірус. Херсонщина готується до третьої хвилі пандемії.

У Генічеській адміністрації також закликали жителів і гостей району вакцинуватися. Кожен охочий може отримати щеплення від COVID-19 безкоштовно. Наразі доступні вакцини:

✅CoronaVac,
✅ Pfizer-BioNTech Comirnaty,
✅COVISHIELD,
✅Moderna.
За минулу добу в Херсонській області від COVID-19 щеплення отримали 4076 осіб.
Отримуйте інформацію щодо вакцинації проти COVID-19 з надійних джерел:
◾ вебсайту МОЗ https://moz.gov.ua/,