Нацгвардійці знову взяли під охорону Херсонську інфекційну лікарню

12 Серпня 2021, 15:57

11 серпня гвардійці військової частини 3056 повторно приступили до виконання завдань з охорони громадського порядку на території Херсонської обласної інфекційної лікарні ім. І. Г. Горбачевського.
“Згідно з останнім рішенням ТЕБ та НС щодо профілактики збільшення кількості хворих на COVID-19 в області, знову виникла потреба в посиленому контролі території інфекційної лікарні”, – зазначив заступник командира військової частини капітан Олег Ліщишин.
Цього разу графік чергувань та правила пропуску не змінюються. Гвардійці чергуватимуть цілодобово у три зміни, з дотриманням засобів індивідуального захисту.
Згідно з рішенням керівництва медичного закладу, вхід та в’їзд до лікарні буде обмежено тимчасовим контрольно-пропускним пунктом. До проїзду на територію лікарні допускається лише службовий транспорт.
Вхід громадян для передачі речей хворим на стаціонарі та здача аналізів дозволяється виключно у встановлений у лікарні період часу. Просимо ставитись до обмежень з розумінням та дотримуватися масочного режиму.