У Скадовську чоловік напідпитку поцупив велосипед, щоб швидше дістатись дому

07 Липня 2021, 13:15

Злочин стався у місті Скадовськ. Чоловік залишив велосипед на набережній під наглядом знайомої. Через деякий час невідомий чоловік забрав у дівчини двоколісний та поїхав на ньому у невідомому напрямку. Дівчина намагалась зупинити чоловіка, але він її відштовхнув та втік на велосипеді. Власник звернувся в поліцію. Правоохоронці затримали грабіжника упродовж кількох годин. Велосипед повернули власнику.

Про це повідомляють в Нацполіції. 

На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник ймовірно перебував у стані алкогольного сп’яніння. Працівники поліції відпрацювали прилеглу територію та встановили, що 21-річний підозрюваний приїхав в Скадовськ на заробітки з Житомирської області, працює у місцевому барі.

Чоловіка знайшли у квартирі, яку він винаймав у місті. Викрадений велосипед він залишив біля під’їзду. Зі слів підозрюваного, він нічого не пам’ятає, тому що перебував у нетверезому стані. Можливо, забрав велосипед, щоб швидше дістатися свого помешкання.

Нині велосипед вилучений та повернутий власнику. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років). Досудове розслідування триває.