В центрі Херсона вдень неповнолітні розпивали міцні спиртні напої

23 Червня 2021, 13:34

Працівники ювенальної превенції провели рейд центром міста і на бульварі Мирний виявили групу підлітків віком від 13 до 16 років, які розпивали спиртні напої. 

Про це повідомляють в Нацполіції. 

У відношенні двох 16-річних хлопців поліцейські склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді» КУпАП, на батьків інших неповнолітніх склали протоколи за неналежне виконання батьківських обов’язків. З цими хлопцями поліцейські провели профілактичні бесіди, направлені на протидію пияцтва і тютюнопаління”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що в мікрорайоні ХБК на останньому поверсі покинутого колишнього готелю поліцейські виявили групу підлітків віком від 12 до 17 років, які проводили там дозвілля. Одну з дівчат поліцейські зняли з парапету, на якому вона сиділа і, за її словами, дихала повітрям.

Ювенали закликали дітей не проводити час у таких місцях, роз’яснили, до яких наслідків могло призвести перебування у небезпечних недобудовах.