Колишній нардеп Вінник збирається балотуватись до ВР від 184 округу

24 Червня 2021, 13:05

Колишній народний депутат України Іван Вінник повідомив про бажання повернутися у Верховну Раду. Для цього він, ймовірно, балотуватиметься на дострокових виборах у ВР від 184 округу, де вже перемагав у 2014 році.

Про це сам Вінник повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. 

“Дехто, на моєму 184-му окрузі, почав говорити, що мене не зареєструють кандидатом у народні депутати, тому що я не жив в Україні понад рік. Розчарую конкурентів.

Хоч я й провів багато часу на території США, я повністю відповідаю вимогам законодавства щодо реєстрації кандидатом у народні депутати України.
Державному управлінню України бракує кваліфікованих кадрів. Саме тому я, як відповідальний громадянин України, скористався паузою у своїй кар’єрі, щоб повернутися на службу народові України із сучасними знаннями, новими контактами в США і палаючими очима“, – повідомив Вінник.
Зазначимо, що Іван Вінник вже двічі брав участь у виборах до ВР від цього округу. У 2012 році він набрав всього на 22 голоси менше Миколу Дмитрука, якого було визнано переможцем. У 2014 році Вінник реваншував та став народним депутатом. У парламенті Вінник обіймав посаду секретаря Комітету з питань національної безпеки та оборони.

Нагадаємо, що в ОПЗЖ визначились з кандидатами на проміжні вибори народних депутатів України. На Херсонщині свої парламентські амбіції, очікувано, спробує реалізувати колишній “регіонал”, а нині заступник Голови Херсонської обласної Ради Єгор Устинов. 

Інформація про це розміщена на сайті ОПЗЖ.