За тиждень поліцейські виявили 169 порушень карантину на Херсонщині

24 Травня 2021, 17:32

За минулий тиждень поліцейські Херсонщини склали 169 адміністративних матеріалів за ігнорування санітарно-протиепідемічних правил карантину.
Про це повідомили в Херсонському главку Нацполіції.
“Протягом останніх семи днів поліцейські Херсонщини склали 169 адміністративних матеріалів за ігнорування карантинних обмежень, з яких чотири протоколи за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за що передбачено мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень”, – розповів заступник начальника обласного главку поліції Денис Захарченко.
За категоричне відмовлення одягати захисні маски в громадських спорудах, будівлях та транспорті поліцейські винесли громадянам 165 адміністративних постанов. Наразі цим правопорушникам загрожує штраф у розмірі від 170 до 255 гривень.
Поліцейські разом з представниками держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання та пасажироперевізниками задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19.

Як повідомлялось, протягом вихідних в області зафіксовано 173 лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19.